Országos kampányt indít a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozata Hallasd a hangod! – Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben! elnevezésű országos kampányt indít.

Célunk, hogy az oktatással kapcsolatos problémák megoldásába bevonjuk a diákok minél szélesebb rétegeit, mivel úgy érezzük, hogy a köznevelésben részt vevő közel 1,3 millió fiatal nincs megfelelően képviselve és észrevételeik nem találnak meghallgatásra. A Jobbik 2016-ban meghirdette a Valódi Nemzeti Konzultációt egészségügyi, oktatási és korrupciós témakörben. A mostani kampány az oktatás területén meglévő problémákra koncentrál. Kampányunk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a fiataloknak az oktatás, de akár más őket érintő kérdésekben is elmondhassák véleményüket. A Jobbik pedig vállalja, hogy az eljutatott véleményekből minél többet elmond az Országgyűlésben. A beérkezett véleményeket, javaslatokat és észrevételeket összesíteni fogjuk és folyamatos napirenden tartásukkal nyomást kívánunk gyakorolni a kormányra, hogy történjen előrelépés a problémák megoldása érdekében. A kampány célja továbbá, hogy minél több fiatalhoz eljutassuk a jelenlegi köznevelési rendszerrel kapcsolatos kritikáinkat és saját programunkat, elképzeléseinket. Sajnálattal látjuk, hogy a köznevelésben résztvevő fiatalok az elmúlt 25 év legnagyobb kárvallottjai, problémáikat sem az MSZP sem a Fidesz nem tudta megoldani. Kampányunk keretében országos szinten sok tízezer fiatalhoz fogunk eljutni. A véleményeket lehetőség van az erre a célra indított weboldalunkon leadni a jobbikit.hu/hallasdahangod. Továbbá helyi szervezeteink, tagjaink és szimpatizánsaink segítségével több száz településen fogunk szórólapot osztani és ezáltal személyesen megszólítani több tízezer fiatalt. Aktivistáink az elkövetkezendő hetekben Vas megye szerte megtalálhatók lesznek az oktatási intézmények környékén és összegyűjtik a megye fiataljainak véleményét is. Célunk, hogy ráébresszünk minél több fiatalt, hogy ki kell állniuk saját magukért és hangot kell adni véleményüknek. Ugyanis a közöny és az érdektelenség csak rosszabb helyzetet fog eredményezni és nem nyújt megoldást problémáikra.

Rovatok: